TOPlist

Vánoční kalendář na Smarty: první okénko skrývá Samsung Galaxy S8 za 10 990 Kč!

Vánoce se nezadržitelně blíží, a aby nám ten poslední měsíc rychleji utekl, jsou tu adventní kalendáře, ve kterých se vždy skrývá něco dobrého. Na Smarty pojali adventní kalendář trochu jinak, a aby se vám nepletl s tím klasickým, přinesli jej o několik dní dříve. Pojďte se s námi podívat, co Smarty kalendář skrývá! 

Do dvaceti okének se ukryly ty nejzajímavější akce a nabídky. Od dnešního dne až do 17. 12. 2018 budou na Smarty odkrývat vždy jedno okénko denně. V kalendáři na vás čekají lákavé slevové akce na nejlepší značky mobilních telefonů a tabletů, prémiová sluchátka a repráky za super ceny nebo super ceny na akční kamery. Najít v něm můžete také dárky k vybraným produktům nebo nabídky 1+1.

A jaká senzace na vás čeká dnes? Pouze dnes koupíte na Smarty prémiový smartphone Samsung Galaxy S8 za 10 990 Kč, tedy se slevou 39 %! Udělejte si před svátky radost novým telefonem nebo jej pořiďte někomu blízkému.

Jste zvědaví, jaká bomba se skrývá za zítřejším okénkem? Tak sledujte Smarty vánoční kalendář. Ale pozor! Pokud není uvedeno jinak, každá akce, kterou v okénku najdete, je platná pouze 24 hodin! Tak honem na Smarty otevřít dnešní nabídku!

Autor článku PR článek
PR článek
Takto označený obsah má charakter reklamního sdělení, jehož zadavatelem je subjekt třetí strany. Máte-li zájem o spolupráci či publikaci PR článku, kontaktujte nás na e-mailu [email protected].

Kapitoly článku